ДВОЙНИ СТАИ


Хотел Вила Синтика разполага с 6 типа двойни стандартни стаи. Стаите са обзаведени и оборудвани с висококачествени материали, луксозна козметика и спално бельо. Някои от стаите разполагат с тераса. Моля при резервация да отбележите вашето предпочитание.

Резервирайте Сега

ДЕЛУКС СТАИ


Хотел Вила Синтика разполага с 16 типа двойни Де лукс стаи. Стаите са обзаведени и оборудвани с висококачествени материали, луксозна козметика и спално бельо. Стаите са подходящи за настаняване на двама възрастни и дете до 13 години навършени. Някои от стаите разполагат с тераса. Моля при резервация да отбележите вашето предпочитание.

Резервирайте Сега

АПАРТАМЕНТИ


Хотел Вила Синтика разполага с 3 апартамента. Апартаментите са с една спалня, холова част с разтегателен диван и разтегателен фотьойл, обзаведени и оборудвани с висококачествени материали, луксозна козметика и спално бельо. Един от апартаментите е с тераса и един от апартаментите е с два отделни санитарни възела. Моля при резервация да отбележите вашето предпочитание.

Резервирайте Сега

ТРОЙНИ СТАИ


Хотел Вила Синтика разполага с 1 тройна Де лукс стая подходяща както за настаняване на двама възрастни, така и за трима възрастни или за двама възрастни с дете на и над 14 години. Стаята е обзаведена и оборудвана с висококачествени материали, луксозна козметика и спално бельо. Стаята не разполага с тераса.

Резервирайте Сега

ПРЕМИУМ СПА ВИЛИ


Самостоятелни Премиум Спа Вили се намират на територията на хотел Вила Синтика, като са 6 броя на два етажа. На първия етаж се разполага спалня и холова част оборудвана и обзаведена от висококачествени материали, уникални мебели по поръчка, една баня и тоалетна, тераса и разтегателен фотьойл. Вилата е подходяща както за романтично бягство за двама възрастни, така и за двама възрастни с дете до 13 години. На приземен етаж вилата разполага със собствено мини спа: сауна, вана джакузи, душ и санитарно помещение.

Резервирайте Сега

ПРЕМИУМ ВИЛИ


Самостоятелни Премиум Вили се намират на територията на хотел Вила Синтика, като са 3 броя и са разположени на самостоятелен етаж в сграда от два етажа. Вилите са обзаведени и оборудвани от висококачествени материали, уникални мебели по поръчка,  разполагат с две спални помещения: една спалня и една стая с две отделни легла, санитарен възел и баня, холова част с мека мебел, тераса. Вилата е подходяща за компания от 4 възрастни или семейства с две деца.

Резервирайте Сега

СТУДИО С ГРАДИНА


Студио с градина: Студията се намират на първи етаж в самостоятелни вили на територията на хотел Вила Синтика, като са 3 броя. Вилите са обзаведени и оборудвани от висококачествени материали, уникални мебели по поръчка,  разполагат с една спалня с разтегателен фотьойл, санитарен възел и баня, холова част с мека мебел, собствена площ за отдих пред вилата. Подходяща е за двама възрастни или двама възрастни и едно дете до 13 години.

Резервирайте Сега

В Sintica Wine Resort всички помещения са обзаведени с вкус и отношение към детайла, от висококачествени материали и униклани мебели, носейки усещане за уют и ексклузивност на своите гости.

Хотел Вила Синтика разполага с 22 двойни стаи, 1 тройна стая , 3 апартамента, 6 Премиум Спа вили, 3 Премиум вили, 3 Студиа. Част от стаите разполагат с тераси, както и опция за допълнително легло.

Всички помещения за настаняване са обзаведени с:


LCD телевизор

Централен климатик

WiFi

Минибар

Сешоар

Хавлиени халати и чехли

Телефон

Допълнително легло

Настаняване – oт 14:00 часа

Напускане – до 12:00 часа

Всички стаи и апартаменти са за непушачи!

Ако желаете стая с балкон, уточнете това при резервация.

Вижте повече в нашата Галерия

Галерия Вила Синтика