Пакет “Виното зад Кадър”

Из снимачните локации на сериала “ВИНА”

“Животът е твърде кратък, за да пием лошо вино“. Така започва култовият сериал „Вина“ на БНТ.

Този филмов проект грабва зрителя не само със заплетената си история и с прекрасната актьорска игра. Той вдъхновява всички зрители да посетят винените региони на България и да оценят истинското богатството на нашата природа и на нашите майстори на виното!

С този специален пакет ви каним да посетите снимачните локации на сериала “ВИНА” и да преживеете едно неповторимо приключение на сетивата!

Вино, природа, слънце и бохемски живот във Вила Мелник и Вила Синтика!


Пакетът включва:

  • 2 нощувки във Villa Sintica за двама възрастни настанени в двойна делукс стая;
  • 4 – степенна вечеря в ресторант Sinti за двама възрастни с чаша вино по избор от вина на Вила Мелник или Вила Синтика (първата вечер при настаняване);
  • Дегустация във Villa Melnik за двама възрастни;
  • Посещение на конната база „Асгард“: 30-минутна езда и лек обяд за двама възрастни.

Цена: 695.00 лв.

Локациите от филма, включени в пакета:

Вино дегустация във “Вила Мелник”

Във „Вила Мелник“ можете да погледнете „зад кадър“ как се прави вино и къде са заснети ключови моменти от филма. Открийте местата на вашите любими сцени от сериала – лабораторията, тунелите с бъчви, дегустационната, под асмата. На чаша вино ще можете да измислите и запишете собствените си идеи за сцени, за героите и за развитието на сюжета. Ние поемаме ангажимент да ги предадем на режисьора Виктор Божинов. Кой знае, идеите ви може да бъдат включени в следващия сезон?

Пакетът включва: Обиколка на винарната и проследяване на етапите на винификация, беседа за винарските традиции и практики и дегустация на 4 подбрани вина, деликатеси. Чаша вино за вдъхновение докато пишете „сценария“ (продължителност 2.5 часа).

Нощувки и 4-степенна вечеря във “Вила Синтика”

“Вила Синтика” е разположена на входа на град Сандански. В комплекса има бутиков хотел, ресторант и изба. Това е основната локация, в която виждате героите от филма да се срещат за вечеря във вълшебната атмосфера на ресторант “Синти”. Управител на ресторанта в сериала е Антония, която дава съвети на гостите кое вино да изберат от за винения лист. Във “Вила Синтика” ще видите и много кадри от красивата ни градина с над 25 вида средиземноморска и вечнозелена растителност.

Пакетът включва: Нощувки в хотел “Вила Синтика” с богата закуска, приготвена с регионални продукти. Пакетът включва и ползване на спа зона.  Ще се насладите и на вечеря в 4 стъпки от менюто на ресторант “Синти”. Ще подберем подходящи вина от изба Вила Мелник и изба Синтика.

Конна езда в конна база “Асгард”

Невероятно красивата и леко своенравна Анабел е любимият кон на Харизанов в сериала. Много от кадрите във филма са снимани именно в конна база “Асгард”, която е разположена сред красива природа, далеч от градския шум.

Пакетът включва: 30-минутна езда за двама възрастни и лек обяд в конната база.

+359 877 02 52 52

+359 74 52 52 00