Майсторски клас "Запознай се с виното от близо"

Колко често сте се питали какво точно харесвате в дадено вино? Неговите киселини, аромати, танини? Защо някои от нас предпочитат бяло, а други червено? Наистина ли модните тенденции, храната и сезоните могат да определят нашите вкусове?

На 06.03 ви предлагаме едно пътуване във винения свят във Villa Sintica в партньорство с нашите приятели и професионалисти от Avinissima Wine & Food Consulting.

По време на дегустационния курс за вино първо ще „попътуваме“ през регионите и сортовете с мултимедийна презентация, а за затвърждаване на наученото ще дегустираме осемте основни интернационални вида вино.

Ирина Софранова и Яна Петкова от Avinissima Wine & Food Consulting ще ви водят през винените пътеки и ще отговорят на повечето ви въпроси по отношение на основните винени сортове.

Майсторският клас е за вас, които дегустирате с удоволствие, но никога не сте сигурни в избора си. За вас, които искате да научите повече за основните сортове и да се чувствате уверени, когато водите „винени дискусии“. За вас, които просто искате да се насладите осъзнато на чаша хубаво вино, което вие лично сте избрали и искате да изпитате удоволствие от споделянето.

Повече информация за това специално винено събитие и прекрасен уикенд вижте тук

Резервирайте неповторимо преживяване в нашия хотел или ресторант:

reservations@villasintica.com

+359 877 02 52 52
+359 74 52 52 00